Skip til primært indhold

Målgruppen

Vi skriver til dig med kroniske smerter og dine pårørende. Vi håber Smerteinfo.dk giver dig svar på mange af de spørgsmål omkring kroniske smerter, som I går og tumler med.

SmerteInfo.dk er til dig, der lever med kroniske smerter og dine pårørende. Vores håb er, at du på SmerteInfo.dk kan finde svar på de spørgsmål, du går og tumler med, samt inspiration til hvordan du bedre kan indrette dit liv med kroniske smerter.

Vi skriver til dig med kroniske smerter. Vi skriver ikke om akutte smerter, som efter en ulykke eller en operation, og vi skriver ikke om smerter, der skyldes kræftsygdomme. Vi har valgt at koncentrere os om dét, vi ved mest om, nemlig kroniske smerter.

Kroniske smerter er et skjult handicap, som selv dine nærmeste kan have svært ved at forstå. Vi håber, dine pårørende har glæde af at læse med på SmerteInfo.dk, og måske du kan finde emner, viden og vendinger, der hjælper dig med at formidle til andre, hvordan det er at leve med kroniske smerter.

Smerteinfo må på ingen måde tages som erstatning for rådgivning eller behandling af en læge. Indholdet kan ikke bruges som basis for at stille individuelle diagnoser eller fastlægge behandling. Vi anbefaler derfor, at du kontakter din egen læge ved tvivlsspørgsmål.

God læselyst

APPFWU01V