Skip til primært indhold

Det får du på Smerteinfo

På Smerteinfo får du ikke de lette løsninger. Du får viden om smerter og hjælp til selv at håndtere din situation. Det er det vi ved virker bedst.

Skrevet af: Redaktør og læge Laila Bendix

Her på Smerteinfo finder du ikke lette løsninger på dine smerter. De findes og du har sikkert mødt dem mange steder. Desværre virker de lette løsninger sjældent. Det ved vi både af erfaring og fra forskningen.

På Smerteinfo finder du evidensbaseret viden om kroniske smerter og inspiration til hvordan man lever med smerter. Smerteinfo er skrevet af fagfolk i samarbejde med mennesker der lever med kroniske smerter.

Mennesker med kroniske smerter søger ofte hjælp og viden mange steder. Du har måske selv søgt hjælp ved din egen læge, hos en fysioterapeut eller kiropraktor, og været ved speciallæger eller andre behandlere. Måske har du også besøgt andre hjemmesider.

Vi ønsker at tage dig og dine udfordringer alvorligt. Derfor skal den viden og de forslag til forandring vi kommer med også være solide og troværdige.

Det der er evidens for virker er at få viden om smerter og at blive klædt på til selv at håndtere smerterne. Først kan du måske godt blive lidt skuffet. Men vi håber at du stille og roligt vil opdage, hvordan den viden vi giver dig, kan gøre en forskel.

  Andre deler deres erfaringer

 

"Smerteinfo er et besøg værd. Den har, i løbet af kort tid, givet mig om min familie gode værktøjer"

 

 

APPFWU02V